2007 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

http://tioma.promodj.ru/

Internetas - nuostabiausia vieta pradėti gyvenimą iš naujo.
Aš jau turiu karčios internetinių draugysčių ir virtualių pažinčių patirties.
Internetas suteikia didesnes galimybes susirasti daug draugų - paprastas tradicinis bendravimas tapo pernelyg lėtas reiškinys. Priešingu atvejų gali palikti ant ledo... Kartais virtualios pažintys gali prišaukti bėdą.
Vienas panašus internetinės draugystės atvejis man įstrigo visam gyvenimui - dabar virtualioje erdvėje labai atsargiai renkuosi draugus.
Vieną vakarą naršydamas po savo mėgstamiausią bendravimui skirtame tinklalapyje pastebėjau man į akį kritusį vaikino nuotrauką, kuriam netrukus parašiau ilgą elektroninį laišką. Jeigu atvirai, aš nesitikėjau jokio teigiamo atsakymo, bet kitą vakarą įsijungęs kompiuterį radau laišką - atsakymą. Vaikinas apsidžiaugė sulaukęs dėmesio ir išreiškė norą artimai susipažinti su manimi. Prasidėjo elektroninio laiško susirašinėjimo etapas. Saulius pasirodė puikus pašnekovas, išsilavinęs ir protingas. Jis rašė, kad gyvena Pajūryje, neakivaizdžiai studijuoja Klaipėdos universitete ir ruošiasi tapti vadybininku.
Po mėnesio jo paklausiau dėl susitikimo kokioje nors konspiracinėje vietoje. Jo atsakymas buvo teigiamas. Mes apsikeitėme mobiliųjų telefonų numeriais ir sutariame, kad vieną savaitgalio vakarą susitiksime Kretingoje. Nekantriau laukiau susitikimo...
Pirmos pažinties dieną (aklas pasimatymas) ilgai laukiau Sauliaus vardu prisistačiusio vaikino. Praėjo pusvalandis...
...Netikėtai suskambo mano mobilusis telefonas, - skambino Saulius.
Paskambinęs asmuo man paliko keistą ir nemalonų įspūdį - ragelyje girdėjosi labai duslus balsas, tarsi kalbėtų daug rūkantis kaip kaminas ir visiškai neblaivus tipas.
Jis paaiškino, jog užtruko darbe. Kažkoks negeras įtarimas buvo kilęs, bet vis tiek tikėjausi gero ir ryžausi kantrybei. Pradėjo temti...
Pamatęs grėsmingai nusiteikusią vaikinų publiką, kurių buvo šešetas, akimirka pagalvojau, jog būsiu pakliuvęs į pelėms skirtus spąstus.
Paskui dėkojau Dievui, kad per visą internetinės pažinties dieną su Sauliumi laiką neatskleidžiau savo namų adreso.
Parašęs Sauliui elektroninį laišką apie įvykusį nemalonų incidentą, jis nebeatrašė. Po kelių dienų jo anketa dingo iš pažinties tinklalapio. Baigėsi virtuali pažintis...

2 komentarai:

Erich von Luquenstein rašė...

hi! mr. the link are all broken!!

my enliglish is very bad!!
thanx
///Krozmic///

Unknown rašė...

Thanks:)
I am also interested in latest news, sometimes i posted on
Cleaning Service